Meca Car Service

En verkstad för oss som gillar bilar

I vår bilverkstad utför våra duktiga fordonsmekaniker service, monteringsarbeten och reparationer på personbilar, husbilar, husvagnar och släpvagnar. Vi välkomnar ALLA märken och har moderna verktyg och utrustningar för att kunna ge dig bästa möjliga service. Säkerställ ditt fordons funktion och värde genom att underhålla den kontinuerligt. På så sätt minimerar du problemen och kan njuta så mycket som möjligt under dina turer.

Vi är auktoriserade att utföra garantireparationer på DETHLEFFS, SUNLIGHT och GLOBECAR, samt att hantera och utföra gasolprovtryckning och fukttester. Vi är också auktoriserade MECA Husbilscenter och servar och reparerar det mesta inom husbilars och husvagnars värmesystem, elsystem och vattensystem.

Vi utför försäkringsreparationer på i första hand husbilar och husvagnar och samarbetar med alla försäkringsbolag.

Våra bilvårdare håller dagligen på med biltvätt, poleringsarbeten och interiöra rengöringar. Vi har även avancerad utrustning för luktsanering på biokemisk väg vilket klarar de tuffaste uppdragen, ifall olyckan varit framme inuti ditt fordon.

 

Tveka inte att kontakta oss då det gäller verkstadsarbete på ditt fordon. Vi lämnar fast pris på de flesta uppdrag och som företag har du dessutom möjlighet att teckna fleetavtal för dina fordon för att hålla nere kostnaderna för fordonsparken.

verkstad-605x300

meca-car-service