Låt oss sälja din husbil eller husvagn

Vill du sälja ditt fritidsfordon men tycker det känns svårt eller jobbigt att hantera processen? Anlita oss och vi förmedlar affären åt dig med minsta möjliga insats från din sida! Vi har gjort många förmedlingsaffärer och det finns många fördelar för dig som ägare till ett relativt dyrt objekt att anlita ett proffs.

  • Vi vet ditt fordons marknadsvärde
  • Vi har stort flöde av intressenter
  • Vi kan erbjuda köparen finansiering
  • Köparen får begagnatgaranti*
  • Minimalt med arbete för dig som ägare

Genom att överlåta försäljningsarbetet till oss så kan du luta dig tillbaka och bara ta det lugnt. Vi tar hand om hela processen; funktionskontroll, tvätt, annonsering, hantera intressenter, uppföljning, kontraktskrivning, ev lösen av dina krediter, ägarbyte och till sist utbetalning av försäljningsbeloppet minus överenskommen provision.

Kontakta oss så berättar vi mera!

Vad tycker andra

”-Min fru och jag hade insett att vi inte hinner använda vår kära husbil. Min fru ringde till Pecuna och de tog glatt emot vår fina Hymer och hanterade hela affären på ett mycket trevligt och enkelt sätt. Tre veckor senare ringde de och berättade att affär hade skett och pengarna var insatta på mitt konto. En redovisning av affären kom på posten någon dag senare och allt var 100 % korrekt. Vi är mycket tacksamma för denna hjälp.”
Staffan i Malung

”-Jag hade provat att sälja min husbil själv via annons i flera månaders tid men det kom bara en massa konstiga bytesförslag eller skambud. Kontaktade Pecuna som sedan sålde husbilen inom två veckor. Kanonservice!”
Eva ifrån Mora

Hitta till oss

Öppettider

Mån-fre 08.00-17.00
Lördag 11.00-14.00
Söndag Stängt
Lunch stängt 12.00-13.00
Mån-fre 08.00-17.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Lunch stängt 12.00-13.00
Mån-fre 08.00-17.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Lunch stängt 12.00-13.00