Autoexperten verkstad

I vår bilverkstad utför våra duktiga fordonsmekaniker service, monteringsarbeten och reparationer på personbilar, husbilar, husvagnar och släpvagnar. 
Vi välkomnar ALLA märken och har moderna verktyg och utrustningar för att kunna ge dig bästa möjliga service. Säkerställ ditt fordons funktion och värde genom att underhålla den kontinuerligt. På så sätt minimerar du problemen och kan njuta så mycket som möjligt under dina turer.

Vi är auktoriserade att utföra garantireparationer på DETHLEFFS, SUNLIGHT samt
att hantera och utföra gasolprovtryckning och fukttester. Vi är också auktoriserade AutoExperten Verkstad och servar och reparerar det mesta inom husbilars och husvagnars värmesystem, elsystem och vattensystem.

Vi utför försäkringsreparationer på i första hand husbilar och husvagnar och samarbetar med alla försäkringsbolag.

Service

Jämförelse service
Service på din husbil eller husvagn är viktigt för att hålla ditt fordon i trim och för att du ska få ett så problemfritt ägande som möjligt. Genom att serva regelbundet bibehåller värdet och säkerställer funktionen hos ditt fritidsfordon. Vi rekommenderar att man låter göra en service en gång per år och man kan med fördel alternera mellan stor och liten service.

Lägg in tabellen som finns här https://www.pecuna.se/verkstad/liten-stor-service/

Boka tid

Tveka inte att kontakta oss då det gäller verkstadsarbete på ditt fordon. Vi lämnar fast pris på de flesta uppdrag och som företag har du dessutom möjlighet att teckna fleetavtal för dina fordon för att hålla nere kostnaderna för fordonsparken.

RING 0250-211 50
för att boka tid i verkstaden.
​​​​​​​
Våra öppettider i verkstaden är:
Måndag 08.30-17.00
Tis-fre 08.00-17.00
Lunch stängt 12.00-13.00
Lördag & söndag stängt

Öppettider​​​​​​​

Våra öppettider i verkstaden är:
Måndag 08.30-17.00
Tis-fre 08.00-17.00
Lunch stängt 12.00-13.00
Lördag & söndag stängt