Boka tid

Fyll i formuläret nedan eller ring 0250-211 50 för att boka tid för verkstadsarbeten. Vill du nå oss per mail kan du även maila oss på info@pecuna.se.

Välkomna!

Vid inlämning av husbil/husvagn ansvarar kunden för att fordonet är tömt på vatten så att det inte finns någon risk för frysskador. Även toa tank och gråvattentank skall vara tömda. Vi avsäger oss ansvaret att se till att vattensystem är tömda vid frysskador om kund ej har tömt.

Vi värnar om Er integritet och följer tillämplig lagstiftning som syftar till att skydda Dig som privatperson (GDPR).

Vi använder Dina personuppgifter till att upprätta och administrera avtal och bokningar mellan Er och vårat företag. Till det så kan vi komma att använda Dina uppgifter till att kommunicera med Er om händelser och information som är relevant och av intresse för Er och Ert ägande av fordonet/vagnen. Ni lämnar samtidigt samtycke till att få information om relevanta Erbjudanden för Er, detta sker via DR, sms alternativt mail utskick. Pecuna AB är personuppgiftsansvarig, men det kan vara aktuellt att behöva lämna ut Era personuppgifter till våra samarbetspartners, så kallade personuppgiftsbiträde. Våra samarbetspartner har tecknat ett personuppgiftsbiträdes avtal med oss och Dina personuppgifter hanteras endast för vår räkning enligt våra instruktioner och gällande lagstiftning. Uppgifter om Dig som vi registrerar: Namn, Adress, Personnummer, Telefon, E-postadress samt historik på registreringsnummer. Du har rätt att begära utdrag på informationen vi har om Dig. Om det inte strider mot lagar och förordningar samt vissa begränsningar har Ni rätt att få Era uppgifter raderade.

Fyll i formuläret så kontaktar vi er!

Boka service

  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.

Hitta till oss

Öppettider

Mån-fre 08.00-17.00
Lördag 11.00-14.00
Söndag Stängt
Lunch stängt 12.00-13.00
Mån-fre 08.00-17.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Lunch stängt 12.00-13.00
Mån-fre 08.00-17.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Lunch stängt 12.00-13.00